HOT מצטרפת למתחרות בשוק הטלוויזיה ומשיקה סטרימר חדש אשר יהיה בלעדי ללקוחות בסיבים, ויאפשר חווית צפייה חדשנית. כל הפרטים
חברת HOT משיקה הבוקר את HOT ONE – סטרימר חדש, אשר יהיה זמין בלעדית ללקוחות HOT בסיבים ויאפשר חווית צפייה חדשנית שהופכת את המסך למרכז מדיה, באמצעות ממשק מתקדם ופרסונאלי שיכלול עוזר וירטואלי מבית גוגל ואפשרות לביצוע שיחות וידאו, שליטה על הבית החכם, הזמנת אוכל, קניות, האזנה למוסיקה והכל על גבי המסך.
HOT תספק חווית תוכן פרסונלית לבעלי HOT ONE, שתכלול ממשק משתמש ייחודי עם מסך אישי לכל לקוח שיהווה שער לכלל התכנים והשירותים שהלקוח צורך. כמו כן, הממשק יציע חוויה אישית איכותית עם התאמות פרסונליות של תוכן וגישה ישירה לכל שירותי הסטרימינג שזמינים בישראל.
HOT ONE פותח ביחד עם חברת SAGECOM וחברת BANG&OLUFSEN (בנג אנד אולופסן), מותג האודיו היוקרתי מדנמרק, מה שאיפשר לשלב רמקולים מובנים עם טכנולוגיית הסראונד של Dolby ATMOS, שמספקת חווית שמיעה רב ממדית עם נפח סאונד שעוטף את החדר ונותן לצופה חווית סאונד עמוקה וצלולה להעשרת חווית הצפייה.
הסופר-בוקס מעוצב באופן חדשני עם חיפוי בד אקוסטי המכסה את הרמקול המובנה ומיקרופונים מובנים המאפשרים שליטה קולית במערכת שתוכל לשמש כעוזר וירטואלי. בנוסף, ישולב מעבד חזק, שיביא לשיפור זמני טעינה של אפליקציות ויעזור להאיץ את ביצועי החומרה והפעלת הווידאו באפליקציות.
ל-HOT ONE תמיכה באיכות תמונה K4 עם תמיכה בתקן HDR 10 המתקדם לתמונה חדה יותר.
תמיכה ב-Wi-Fi 6 תקן ה-Wi-Fi המתקדם המאפשר העברת נותנים במהירויות גבוהות, 5 BT(בלוטוס') שיאפשר קישוריות יציבה יותר, Google Assistant ותמיכה באיכות K4 עם תמיכה בתקן HDR 10 לתמונה חדה יותר.


נראה טוב🙏🏽